Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

 

 

 

 

 

UUTISET 

 Vauhdikasta vuotta 2019 !

Uusi vuosi on alkanut ja ensimmäiset tapahtumat tapahtumakalenteriin ilmestyneet. Nopeimmat vievät parhaat paikat, eli nyt aktivoitukaa ja ilmoittautukaa tapahtumiin!Muistakaa kilpailijat, saadaksenne matkakorvausta, teidän tulee osallistua kolmeen eri toimitsijatehtävään kauden aikana. Vain toinen vuosikokouksista lasketaan mukaan.

 

16.2.19 järjestämme erikoiskokeen O.K. Auto Rallissa Kouvolan suunnalla. Ralli on SM sarjan osakilpailu ja sinne innokkaita tekijöitä ottaa vastaan EK-päällikkö Marko Liski 044 355 5704 tai EK II-päällikkö Tarja Savilaakso 0400 954 424. Saa ilmoittautua!

PoSUA pyytää apua 24.2.19 järjestettävään pienoisralliin, Porvoon Autopalvelu Ralliin. Tarjolla on erinäisiä sulku- ja liikenteenohjaus tehtäviä. Sinne halukkaat voivat ilmoittautua suoraan, Minna Blomqvist 0500 657 659.

 

HEI !

Kiitos mielenkiinnosta seuraamme kohtaan. Seuraavassa muutamia lisätietoja Orimattilan Urheiluautoilijat ry:stä ja siitä mitä toimintaamme kuuluu ja sekä miten voit liittyä jäseneksemme.

OriUA on toiminut ansiokkaasti jo vuodesta 1981 ja seuran riveistä on noussut lukuisia menestyneitä kilpailijoita ja myös useat toimitsijat ovat "kasvaneet" toimimaan jopa keskusjärjestömme AKK-Motorsportin nimeämissä tehtävissä.

Nykypäivänä OriUA tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuksia kilpailla mm. rallin parissa sekä tietysti muissakin lajeissa mutta viime aikoina eniten juuri siinä.

Toimitsijapuoli on myöskin monipuolista. Jäsenistömme on ollut kysyttyä monissa tehtävissä myös autourheilun ulkopuolella. Toki pääasiallisesti toiminta on pyritty pitämään autourheilussa.

Autourheilussa toimitsijatehtävien kirjo on hyvin laaja. Mukaan pääsee toki ilman koulutusta tai kurssitusta mutta jos intoa löytyy, niin siihen löytyy valmiit toimintamallit. Toimitsijalisenssi on se, jolla mitataan hankittua kokemusta ja sitä kautta myös voi luoda itselleen tavoitteita toimiakseen jonain päivänä vaikka Suomen MM-rallin organisaatiossa. Saadakseen toimitsijalisenssin tulee ensin osallistua eri tapahtumiin, käydä suorittamassa perus-toimitsijakoulutus ja vaikkapa jonkun lajin ajamiseen oikeuttava tutkinto. Sen jälkeen rajana onkin oma ajan käyttö ja muut itse asetetut tavoitteet.

OriUA:n jäseneksi pääsystä päättää seuran hallitus. Käytännössä asia hoituu siten, että kun lähettää alla olevan jäsenhakemuksen eteenpäin, se käsitellään ja sinulle lähetetään jäsenmaksulomake. Kun maksaa jäsenmaksun tällä erillisellä viitesiirtolomakkeella, kyseinen henkilö rekisteröityy jäseneksi. Maksun voit suorittaa myös KITI-järjestelmässä (ohjeet maksulomakkeessa). KITI-järjestelmässä voit myös tarkastella omia tietojasi. Osoitteen muutoksista ei tarvitse ilmoittaa, ne päivittyvät automaattisesti postin tietojärjestelmistä.

Jäsenyyden hyväksymisen jälkeen jokainen jäsen saa kotiinsa postia. AKK-Motorsportin julkaisu tulee kotiin neljästi vuodessa.

Seuran toimisto on avoinna arki maanantaisin klo. 18-20 (heinäkuu suljettu) ja siellä päivystää hallituksen jäsenet vuorottain. Heidän puoleen voit kääntyä kun mieleesi tulee kysymyksiä joihin haluat vastauksia. Siellä voi myöskin poiketa vaikka kahvilla ja vaihtamassa kuulumisia muiden seuran jäsenten kanssa.

TERVETULOA ORIMATTILAN URHEILUAUTOILIJOIDEN TOIMINTAAN !!!
 
JÄSENHAKEMUS


JÄSENMAKSUT 2019

OriUA:n jäsenmaksu on 25 €

Nuorisojäsenet 5 € (alle 15 v.)

Perhemaksu 40 € molemmat vanhemmat ja kaikki alle 15-v. lapset

Kannattajajäsenyys 50 € (minimi)Mikäli uusi jäsen perheestänne haluaa liittyä jäseneksi, ottakaa yhteys seuranne jäsenmaksuyhteyshenkilöön, joka toimittaa teille uuden viitesiirron uutta jäsentä varten.
Mikäli jäsenlajinne maksulomakkeessa on väärä (jäsen on esim. kasvanut nuorisojäsenestä aikuiseksi), ottakaa yhteys jäsenmaksuyhteyshenkilöönne. Hän muuttaa jäsenlajin oikeaksi ja kertoo teille oikean summan ja voitte suorittaa maksun teille postitetulla viitesiirrolla summaa muuttamalla.