Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

 

 

 

 

 

UUTISET 

 

 

Hei OriUA:n kilpailijalisenssin omaava!
Seuran parhaiden palkitseminen lähestyy! hallitus teki päätöksen, jonka mukaan jokainen kilpailija joka haluaa mahdollisesti tulla palkituksi, lähettää hallitukselle oman KITI-otteensa josta hallitus näkee kilpailijan kuluvan vuoden suoritukset ja sijoitukset. KITI-otteiden tulee olla toimistolla 1.11.2018 mennessä jotta ne ehditään käsittelemään ennen pikkujouluja. Toivomme, että jokainen joka on vuoden aikana osallistunut vaikka vain yhteen kilpailuun, toimittaa otteen hallitukselle.Otteen voi toimittaa myös s-postin kautta osoitteeseen orimattilanua@gmail.com.
Hallitus kiittää 

HEI !

Kiitos mielenkiinnosta seuraamme kohtaan. Seuraavassa muutamia lisätietoja Orimattilan Urheiluautoilijat ry:stä ja siitä mitä toimintaamme kuuluu ja sekä miten voit liittyä jäseneksemme.

OriUA on toiminut ansiokkaasti jo vuodesta 1981 ja seuran riveistä on noussut lukuisia menestyneitä kilpailijoita ja myös useat toimitsijat ovat "kasvaneet" toimimaan jopa keskusjärjestömme AKK-Motorsportin nimeämissä tehtävissä.

Nykypäivänä OriUA tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuksia kilpailla mm. rallin parissa sekä tietysti muissakin lajeissa mutta viime aikoina eniten juuri siinä.

Toimitsijapuoli on myöskin monipuolista. Jäsenistömme on ollut kysyttyä monissa tehtävissä myös autourheilun ulkopuolella. Toki pääasiallisesti toiminta on pyritty pitämään autourheilussa.

Autourheilussa toimitsijatehtävien kirjo on hyvin laaja. Mukaan pääsee toki ilman koulutusta tai kurssitusta mutta jos intoa löytyy, niin siihen löytyy valmiit toimintamallit. Toimitsijalisenssi on se, jolla mitataan hankittua kokemusta ja sitä kautta myös voi luoda itselleen tavoitteita toimiakseen jonain päivänä vaikka Suomen MM-rallin organisaatiossa. Saadakseen toimitsijalisenssin tulee ensin osallistua eri tapahtumiin, käydä suorittamassa perus-toimitsijakoulutus ja vaikkapa jonkun lajin ajamiseen oikeuttava tutkinto. Sen jälkeen rajana onkin oma ajan käyttö ja muut itse asetetut tavoitteet.

OriUA:n jäseneksi pääsystä päättää seuran hallitus. Käytännössä asia hoituu siten, että kun lähettää alla olevan jäsenhakemuksen eteenpäin, se käsitellään ja sinulle lähetetään jäsenmaksulomake. Kun maksaa jäsenmaksun tällä erillisellä viitesiirtolomakkeella, kyseinen henkilö rekisteröityy jäseneksi. Maksun voit suorittaa myös KITI-järjestelmässä (ohjeet maksulomakkeessa). KITI-järjestelmässä voit myös tarkastella omia tietojasi. Osoitteen muutoksista ei tarvitse ilmoittaa, ne päivittyvät automaattisesti postin tietojärjestelmistä.

Jäsenyyden hyväksymisen jälkeen jokainen jäsen saa kotiinsa postia. AKK-Motorsportin julkaisu tulee kotiin neljästi vuodessa.

Seuran toimisto on avoinna arki maanantaisin klo. 18-20 (heinäkuu suljettu) ja siellä päivystää hallituksen jäsenet vuorottain. Heidän puoleen voit kääntyä kun mieleesi tulee kysymyksiä joihin haluat vastauksia. Siellä voi myöskin poiketa vaikka kahvilla ja vaihtamassa kuulumisia muiden seuran jäsenten kanssa.

TERVETULOA ORIMATTILAN URHEILUAUTOILIJOIDEN TOIMINTAAN !!!
 
JÄSENHAKEMUS


JÄSENMAKSUT 2016

OriUA:n jäsenmaksu on 25 €

Nuorisojäsenet 5 € (alle 15 v.)

Perhemaksu 40 € molemmat vanhemmat ja kaikki alle 15-v. lapset

Kannattajajäsenyys 50 € (minimi)Mikäli uusi jäsen perheestänne haluaa liittyä jäseneksi, ottakaa yhteys seuranne jäsenmaksuyhteyshenkilöön, joka toimittaa teille uuden viitesiirron uutta jäsentä varten.
Mikäli jäsenlajinne maksulomakkeessa on väärä (jäsen on esim. kasvanut nuorisojäsenestä aikuiseksi), ottakaa yhteys jäsenmaksuyhteyshenkilöönne. Hän muuttaa jäsenlajin oikeaksi ja kertoo teille oikean summan ja voitte suorittaa maksun teille postitetulla viitesiirrolla summaa muuttamalla.