Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

 

 

 

 

 

UUTISET 

 Vauhdikasta vuotta 2019 !

Uusi vuosi on alkanut ja ensimmäiset tapahtumat tapahtumakalenteriin ilmestyneet. Nopeimmat vievät parhaat paikat, eli nyt aktivoitukaa ja ilmoittautukaa tapahtumiin!Muistakaa kilpailijat, saadaksenne matkakorvausta, teidän tulee osallistua kolmeen eri toimitsijatehtävään kauden aikana. Vain toinen vuosikokouksista lasketaan mukaan.

 

 

 

 

 

OriUA on tullut parhaiten tunnetuksi rallikuskeistaan. Seurasta löytyykin niin maailmanmestari kuin myös suomen-mestareita. Maailmanmestaruuteen tai itse asiassa FIA Cupin voittoon ajoi vuonna 1992 Eija Jurvanen parinaan Marjo Berglund (RDT,Kerava) ja seuraavana vuonna rallijunioreiden suomenmestaruuteen ajoi Tapio Laukkanen parinaan Hannu Mäkelä. Viimeisimpinä saavutuksina vuodelta 2013 ovat Mika Myllylän 4-vetoisten mestaruus sekä Kirsi Sjölundin naisten SM-kulta.

Vaikka ralli onkin ollut OriUA:n vahvin laji, harrastetaan seurassa toki muitakin lajeja.
Tämän päivän OriUA tarjoaa jäsenistölleen monipuolista tekemistä autourheilun eri toimitsijatehtävissä. Erityisesti rallien EK-hoitajana seura on saavuttanut menestystä vuodesta toiseen. Paras EK palkintoja on kertynyt pitkä rivi seuran palkintohyllylle.

Oma ralli pyritään järjestämään joka toinen vuosi.
Seuran järjestämät ralliharjoitukset ovat hiemän vähentyneet aikaisempien vuosien tahdista, mutta vielä nykyiselläänkin seura yrittää järjestää harjoitukset kaksi kertaa vuodessa. Seura pyrkii järjestämään erilaisia ajotapahtumia ympäri vuoden.


Lisäksi seura osallistuu kotipaikkakunnallaan monissa tapahtumissa mm. järjestysmiestehtäviin.

Seura on vuokrannut Orimattilan keskustasta (Artjärventie 201) käyttöönsä omat tilat, jossa jäsenistö kokoontuu maanantai-iltaisin viettämään aikaa keskenään ja samalla hoitamaan kilpailupapereita ym. asioitaan kuntoon.

Tervetuloa tutustumaan, kilpailemaan, katsomaan kisoja ja viihtymään kanssamme!