knowledge-1052010_1920.jpg-me

         Seura

vihervuori.jpg-me

Ori­mat­ti­lan Ur­hei­luau­toi­li­jat ry

OriUA on tullut parhaiten tunnetuksi  rallikuskeistaan. Seurasta löytyykin niin maailmanmestari kuin myös Suomenmestareita. Maa­il­man­mes­ta­ruu­teen tai itse asiassa FIA Cupin voittoon ajoi vuonna 1992 Eija Jurvanen parinaan Marjo Berglund (RDT,Kerava) ja seuraavana vuonna rallijunioreiden suomenmestaruuteen  ajoi Tapio Laukkanen parinaan Hannu Mäkelä. Viimeisimpinä saavutuksina  vuodelta 2013 ovat Mika Myllylän 4-vetoisten mestaruus sekä Kirsi  Sjölundin naisten SM-kulta.

Vaikka ralli onkin ollut OriUA:n vahvin laji, harrastetaan seurassa toki muitakin lajeja.
Tämän päivän OriUA tarjoaa jäsenistölleen monipuolista tekemistä  autourheilun eri toi­mit­si­ja­teh­tä­vis­sä. Erityisesti rallien EK-hoitajana  seura on saavuttanut menestystä vuodesta toiseen. Paras EK palkintoja on  kertynyt pitkä rivi seuran palkintohyllylle.

Oma ralli pyritään järjestämään joka toinen vuosi.
Seuran järjestämät ralliharjoitukset ovat hiemän vähentyneet  aikaisempien vuosien tahdista, mutta vielä nykyiselläänkin seura yrittää  järjestää harjoitukset kaksi kertaa vuodessa. Seura pyrkii järjestämään  erilaisia ajotapahtumia ympäri vuoden.

Lisäksi seura osallistuu ko­ti­paik­ka­kun­nal­laan monissa tapahtumissa mm. jär­jes­tys­mies­teh­tä­viin.

Seura on vuokrannut Orimattilan keskustasta (Artjärventie 201) käyttöönsä omat tilat, jossa jäsenistö kokoontuu maanantai-iltaisin  viettämään aikaa keskenään ja samalla hoitamaan kilpailupapereita ym.  asioitaan kuntoon.

Tervetuloa tutustumaan, kilpailemaan, katsomaan kisoja ja viihtymään kanssamme!Yh­teys­tie­dot

Orimattilan Urheiluautoilijat ry

Artjärventie 201

16300 Orimattila


S.posti: orimattilanua@gmail.com

Toimisto

Toimisto on avoinna kuukauden ensimmäisenä maanantaina klo 18-20. Katso päivystyslistalta tarkemmat päivät.

© Orimattilan Urheiluautoilijat ry 2020. Kaikki oikeudet pidätetään.